G-9ZQBCEDSS1 G-9ZQBCEDSS1Skip to main content

Aperitiefhapjes

  • Trio van koude amuses

    Prijs per 3 stuks:  7,50
  • Apérobox warme ovenhapjes

    Prijs per box  20,95
  • Tapasschotel

    Prijs per persoon:  12,95

Feestsoepen

  • Tomatenroomsoep

    Prijs per persoon:  2,50
  • Bloemkool – broccoli velouté

    Prijs per persoon:  2,50
  • Boschampignonsoep

    Prijs per persoon:  3,00
  • Witloofroomsoep met garnaaltjes

    Prijs per persoon:  3,50
  • Noordzee vissoep

    Prijs per persoon:  5,00
  • Broodje voor bij de soep

    Prijs per broodje  0,75

Voorgerechten

Koude Voorgerechten

  • Duo van wildpaté met salade van mango en peperkoek

    Prijs per persoon:  14,00
  • Gebrande zalm met parelcouscous

    Prijs per persoon:  12,95
  • Carpaccio van gerookte zalm

    Prijs per persoon:  11,50

Warme Voorgerechten

  • Ravioli met kreeft in een dillesausje

    Prijs per persoon:  12,95
  • Vispannetje VG

    Prijs per persoon:  12,95
  • Scampi’s van de chef

    Prijs per persoon:  11,95
  • Risotto met boschampignons en gebakken zalm

    Prijs per persoon:  11,95

Hoofdgerechten

Vis

Vlees

  • Varkenshaasje met peperroomsaus

    Prijs per persoon:  18,95 20,45
  • Kalkoenfilet met archiducsaus

    Prijs per persoon:  18,50 20,00
  • Stoofpotje van hert

    Prijs per persoon:  21,95 23,45
  • Kalkoenpave mignon met portosaus

    Prijs per persoon:  18,50 20,00
  • Zachtgegaarde varkenswangetjes op de wijze van de chef

    Prijs per persoon:  22,95 24,45
  • Balletjes in tomatensaus

    Prijs per persoon:  8,00 9,50

Aardappelbereidingen

Bijgerechten

  • Koude groentenschotel

    Prijs per persoon:  4,75
  • Warme groentenschotel

    Prijs per persoon:  5,75

Fondue gourmet

Toppers

Koude buffetten