Aperitiefhapjes
-
Trio van koude amuses
€ 7,50 -
Apérobox warme ovenhapjes
€ 20,95 -
Tapasschotel
€ 12,95
Feestsoepen
-
Tomatenroomsoep
€ 2,50 -
Bloemkool – broccoli velouté
€ 2,50 -
Boschampignonsoep
€ 3,00 -
Witloofroomsoep met garnaaltjes
€ 3,50 -
Noordzee vissoep
€ 5,00 -
Broodje voor bij de soep
€ 0,75
Voorgerechten
Koude Voorgerechten
-
Duo van wildpaté met salade van mango en peperkoek
€ 14,00 -
Gebrande zalm met parelcouscous
€ 12,95 -
Carpaccio van gerookte zalm
€ 11,50
Warme Voorgerechten
-
Ravioli met kreeft in een dillesausje
€ 12,95 -
Vispannetje VG
€ 12,95 -
Scampi’s van de chef
€ 11,95 -
Risotto met boschampignons en gebakken zalm
€ 11,95
Hoofdgerechten
Vis
-
Zalmfilet suprême
€ 20,50 -
Kabeljauwhaasje in witte wijn saus
€ 19,95 -
Vispannetje HG
€ 21,95 -
Scampi Brabo
€ 20,95
Vlees
-
Varkenshaasje met peperroomsaus
€ 18,95 – € 20,45 -
Kalkoenfilet met archiducsaus
€ 18,50 – € 20,00 -
Stoofpotje van hert
€ 21,95 – € 23,45 -
Kalkoenpave mignon met portosaus
€ 18,50 – € 20,00 -
Zachtgegaarde varkenswangetjes op de wijze van de chef
€ 22,95 – € 24,45 -
Balletjes in tomatensaus
€ 8,00 – € 9,50
Aardappelbereidingen
-
Puree
€ 2,00 -
Rozemarijnaardappelen
€ 2,00 -
Gratin
€ 2,75 -
Verse kroketten
€ 0,40
Bijgerechten
-
Koude groentenschotel
€ 4,75 -
Warme groentenschotel
€ 5,75
Fondue gourmet
-
Fondue
€ 11,50 – € 18,45 -
Kinderfondue
€ 6,50 – € 13,45 -
Mixed fondue balletjes
€ 9,95 -
Teppanyaki
€ 16,95 – € 23,90 -
Klassieke gourmet
€ 12,95 – € 19,90 -
Luxe gourmet
€ 16,95 – € 23,90 -
Wildgourmet
€ 21,95 – € 28,90 -
Kindergourmet
€ 6,50 – € 13,45 -
Koude aardappelen
€ 1,50 -
Warme groenten
€ 6,95 -
Koude groentenschotel
€ 4,95 -
Archiducsaus
€ 7,50 -
Béarnaisesaus
€ 7,50 -
Provencaalse saus
€ 2,00 -
Peperroomsaus
€ 7,50 -
Cocktailsaus
€ 2,00 -
Tartare
€ 2,00
Toppers
-
Warme beenham
€ 16,50 – € 20,00 -
Hamburgerparty
€ 16,50
Koude buffetten
-
Koude vleesschotel
€ 16,95 -
Zalm / tomaat garnaal schotel
€ 25,95 -
Koude vlees- en visschotel
€ 26,75 -
Visbuffet de luxe
€ 30,50 -
Kaasschotel
€ 16,95 – € 22,70